Kurshelg

Nettopp kommet hjem fra nattskift, og nå er det å sove noen timer før jeg og kåno reiser på kurs på Stord. I helgen arrangerer Vestnorsk Transportarbeiderforening kurset «Vi I Transport» som er grunnkurset til NTF for tillitsvalgte. Et kurs om pleiere være veldig bra. 🙂

Det viktigste med kurset, syns jeg, er å møte og bli kjent med andre tillitsvalgte og fagforeningsinteresserte og å knytte kontakter. Hva kurset i seg selv bringer er litt tidlig å si, da jeg ikke vet hva som blir tema og oppgave denne gangen. Mye av kurset bygges rundt deltakerne og formes av disse, så er jo nesten umulig å si hvordan dette blir. Men regner jo med at det blir en flott gjeng som samles og at vi både får faglig og personlig utbytte av kurset. Og ikke minst en «vitamininsprøytning» med mye ny motivasjon og kanskje og noen ideer om ting vi kan gjøre bedre og/eller anderledes. For det blir historien og erfaring til resten av kurset som skaper denne helgen. Og vi har alle mye å lære av de andre deltakerne.

Så nå ser jeg fram til en flott kurshelg, og kanskje kan jeg kapre noen til og å legge igjen noen ord her på siden vår.

Reklame